Backgrounds

Backgrounds 2.0

Plaatjes vinden en instellen als alternerende wallpapers

VOOR

  • Duizenden beschikbare wallpapers
  • Categorieën en goede zoekfunctie
  • Alternerend schema van wallpapers

TEGEN

  • Niet navigeren met je vingers
  • Reclamebanner in elk menu

Uitmuntend
8

Met het gratis Backgrounds vind je leuke achtergronden voor het thuismenu van je Android-toestel. Je downloadt de plaatjes eenvoudig naar je toestel en stelt ze zo in als wallpaper.

Backgrounds is verbonden met de catalogus van Flickr, een grote online afbeeldingensite. Met de app browse je door een selectie van duizenden plaatjes uit het populaire fotoportaal. In het hoofdmenu van Backgrounds zie je enkele willekeurige afbeeldingen die vanboven en -onder omgeven zijn door navigatieknoppen. Via 'Popular', 'Recent' en 'Categories' én een zoekbalk snuffel je rustig rond voor geschikte plaatjes. Er zijn werkelijk vele tientallen categorieën, dus je bent wel even zoet.

De handigste functie van Backgrounds is de 'slideshow' voor wallpapers. Hiermee maak je een roterend schema van alle plaatjes die jij als een favoriet markeert. Om het uur, halve óf hele dag verandert hiermee automatisch je achtergrond. Vooral qua gebruiksvriendelijkheid laat Backgrounds echter nog wat steekjes vallen. Zo sleep je gevonden foto's niet met je vingers van links naar rechts; je moet het stellen met de pijltjesknoppen. Ook bevat Backgrounds permanent een reclamebanner.

Raak je snel verveeld met de achtergrond op je smartphone? Zoek met Backgrounds naar schattige, grappige, droevige en kunstzinnige plaatjes en stel ze in als alternerende wallpapers!

Meeste downloads Wallpapers voor android

Meer
Backgrounds

Download

Backgrounds 2.0

Beoordelingen about Backgrounds